De Skin Reset Box

In 30 dagen je schoonheid terug

Jouw persoonlijke Skin Reset box bevat alles dat je nodig hebt om je huid in 30 dagen op natuurlijke manier te verbeteren.

Verzorgingsproducten passend bij jouw huidtype, een Skin Boost shake en unieke lifestyle trainingen. Speciaal samengesteld voor ambitieuze 40+ vrouwen.

De Skin Reset box bevat de allerkrachtigste producten op gebied van natuurlijke huidverbetering. Het gebruiksprotocol helpt je je doel te halen. Succes gegarandeerd.

Iedere 30 dagen is je huid vernieuwd want huidcellen vernieuwen zich continue.

Als je de perfecte omstandigheden creëert in 30 dagen dan wordt je huid prachtig mooi en gezond.

Je huid is weer gaaf, voelt zacht aan, rimpeltjes zijn vervaagt en collageen wordt weer opgebouwd. De stevigheid van je huid is weer terug. De combinatie met de lifestyle trainingen zorgt er voor dat je letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zit.

Compleet pakket voor je lifestyle en verzorgingsproducten voor je huid

incl. persoonlijk advies van skinprofessional.

Afgestemd op jouw huid en huidbehoefte

Veilige natuurlijke methode, zonder kans op schade voor je huid.

Je kijkt steeds minder graag in de spiegel want je bent ontevreden over hoe je er uit ziet.

Je wordt er onzeker van en je hebt al van alles geprobeerd. Steeds was het toch weer een teleurstelling. Geen resultaat, huidirritatie en ook nog al weer een paar rimpels erbij. Als je nu niets doet wat wordt dat dan over 10 of 20 jaar?

Toch wil je niet grijpen naar onnatuurlijke cosmetische ingrepen zoals botox of fillers. Je wilt er wel natuurlijk en als jezelf uit blijven zien.

Dan wordt het nu serieus tijd om flinke stappen te zetten met krachtige producten die echt iets doen tegen huidveroudering.

Hoe fijn zou het zijn als je weer met plezier in de spiegel kijkt? En je voelt je weer aantrekkelijk en straalt dat uit. Je huid is weer glad, strak en stevig. Je geniet iedere dag van hoe je er uitziet en hoe je je voelt.

Hoe werkt het?

We starten met een online Anti-Aging Skintake. Hierna wordt de inhoud van jouw box samengesteld passend bij jouw huid en lifestyle.

De box heb je binnen 2 werkdagen in huis.

Je kunt meteen starten. Je volgt het protocol waarin precies staan hoe je de producten gebruikt en wanneer je ze gebruikt.

Je krijgt toegang tot de “online beautybox”.

Je doet iedere dag wat nodig is op gebied van huidverzorging, beweging, ontspanning en voeding. In maximaal 5 blokjes van 5 min. verdeeld.

We hebben een tussentijdse check en een evaluatie na 30 dagen. Je ontvangt vanzelf een uitnodiging hiervoor.

anti aging skintake

Wat krijg je?

 • Complete set verzorgingsproducten afgestemd op jouw huidtype t.w.v. 112,50

  Eye make up remover
  Gezichtsreiniging
  Tonic lotion
  Speciaal serum
  Eyecream
  Crème
  Deze producten zijn zonder schadelijke of irriterende stoffen, ze zijn niet op dieren getest en bevatten ook geen dierlijke stoffen. Je doet met deze set ca 6 weken.

 • De Boost & Lift shake t.w.v. 154,-

  De Boost & Lift shake is een natuurlijke shake om collageen op te bouwen in de huid. Het vochtgehalte wordt optimaliseert. Het volume en de stevigheid komt weer terug in de huid. Je huid wordt weer glad. De boost-shake staat bekend om het snelle en mooie resultaat.  Je doet ruim 30 dagen met de shake. Deze natuurlijke shake geeft letterlijk een Boost aan je huid.

 • Online Anti-Aging Skintake bij de start t.w.v. 45,-

  Analyse

 • Tussentijdse check t.w.v. 45,-

  Hoe gaat het met je huid?

 • Evaluatie t.w.v. 45,-

  Wat is je resultaat en hoe ga je verder?

 • Ademhalingsoefeningen van een ademcoach
 • Recepten voor ondersteuning van je huid en om je fit te voelen
 • Softy voor gezichtsreiniging. Je hebt nu nooit meer watjes meer nodig
 • 100% natuurlijk en eco-friendly
 • Gratis aan huis geleverd in heel Nederland.
 • BONUS:

  Jadesteen + instructievideo deel 1 + 2 van de One-minute gezichtsmassage t.w.v. 55,-

Een gezonde huid komt ook van binnenuit

In mijn salon zie ik het verschil wanneer iemand zich dagelijks goed verzorgd of juist niet. Een gezichtsbehandeling geeft dan een mooi resultaat. Maar dat is voor een kort moment.

Het gaat juist om wat je dagelijks doet. Daar ga je de vruchten van plukken: je huid wordt mooi en blijft mooi.

Door iedere dag de juiste voeding OP je huid te smeren en de juiste voeding IN je lichaam te stoppen zet je een rem op veroudering en kun je nog lang genieten van een mooie huid en een vitaal en gezond lichaam.

Na wat jaren zoeken ontdekte ik producten die zich in de praktijk hebben bewezen om een echte Skin Reset in gang te zetten. Dit is de combinatie van de beste producten voor de binnenkant en de beste producten voor de buitenkant.

Veelgestelde vragen

Deze producten kunnen ook gebruikt worden bij een (zeer) gevoelige huid. 1 van de redenen dat je huid zo gevoelig is is dat je nu misschien producten gebruikt die (licht) irriterend zijn. In de Anti-Aging Skintake bespreken we wat de oorzaak zou kunnen zijn van je gevoelige huid.

Het kost je maximaal 5x per dag 5 minuten.
Een beetje moeite levert je een prachtig resultaat op.

Deze methode is compleet. De box zit vol met krachtige natuurlijke producten. Alle zaken die invloed hebben op je huid komen aan bod. Het is gemakkelijk te doen, levert je resultaat op en plezier. 

Met slimme lifestyletrainingen kun je beïnvloeden hoe je er uitziet en hoe je huid er uitziet.

De losse huidverzorgingsproducten en de Boost & Lift shake wel. De overige onderdelen niet.

Dat ligt aan je huidconditie hoe die nu is. Maar meestal zijn de eerste veranderingen na 10 dagen te voelen en te zien.

Je hebt je huid verbeterd en dat verdwijnt niet ineens. Wel kom je terug in het natuurlijke huidverouderingsproces.

Je kunt stoppen en dan kom je terug in het natuurlijke huidverouderingsproces. Mijn advies is om je dagelijkse verzorging en lifestyle te blijven doen omdat je het resultaat wilt behouden. Tijdens de evaluatie krijg daar een nieuw advies over.  O.a. de seizoensinvloeden worden hierin meegenomen. Hiermee houd je grip op je huid. Je kunt de losse producten gemakkelijk nabestellen in grote verpakkingen.

Ontspannen en genieten. Want dat is heel belangrijk voor je uitstraling en je gezondheid.

Je erfelijke pakketje maakt maar een klein deel uit van hoe je huid er uitziet: 25%.

Je leefstijl, huidverzorging en voeding hebben de grootste invloed. Zodra je dat goed aanpakt word je de mooiste van je hele familie!

Precies dit wat in de Skin Reset box zit. Dagelijks reinigen, verzorgen, lekker bewegen, ontspannen, ademhalingsoefeningen, mindfulness. De Boost & Lift neem ik 1x per jaar. Om te boosten en als onderhoud.

De producten staan bekend als veilig en er zitten geen bekende allergenen in. Voor welke stoffen ben je allergisch? Dan zoek ik het uit voor je. Mail: info@schoonheidsgeheim.nl

In de Skin Reset box zitten geen gesponsorde items of producten van slechte kwaliteit. Dit is de 1e complete beauty + lifestyle box inclusief advies op-maat en begeleiding.

De producten zijn zonder: parfum/geurstoffen, minerale oliën, synthetische conserveermiddelen, overbodige verpakking, zijn niet op dieren getest en bevatten ook geen dierlijke stoffen.

Scroll naar top